Παράγγειλε τηλεφωνικά στο 210 6818 524

Inside DrinkWorks

Μοιραζόμαστε με όλους τα μυστικά της ανάμειξης.

Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται έτσι ώστε να μπορούν να παρασκευαστούν από ανθρώπους που αγαπούν τα κοκτέιλ, αλλά δεν είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τις λεπτομέρειες της ανάμειξής τους. Το εύρος των επιλογών που προτείνουμε καλύπττει τις πιο δημοφιλείς γεύσεις, ενώ παράλληλα προσφέρουμε εξειδικευμένες συνταγές σε πιο μυημένους πελάτες.

 

Δουλεύουμε με σεβασμό στο περιβάλλον.

Από τις πρώτες μας συσκευασίες έως σήμερα η επιλογή των υλικών γίνεται με γνώμονα την επανάχρηση πρώτων υλών και τη δυνατότητα ανακύκλωσης των περιεχομένων. Όλα τα κουτιά κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο χαρτί, ενώ δεχόμαστε την επιστροφή των γυάλινων δοχείων που χρησιμοποιούμε στις υπηρεσίες μας.

 

Σκεφτόμαστε διαφορετικά και δημιουργούμε κάθε φορά κάτι καινούργιο.

Η δραστηριότητά μας δεν αποτελεί άλλο ένα cocktail catering. Εμείς καταργούμε την ανάγκη στησίματος και τα έξοδα ενός bar και ενεργοποιούμε νέες τοποθεσίες στην πόλη, ικανές να φιλοξενήσουν πρωτότυπες εκδηλώσεις. Τα cocktail kits και jars έχουν εξοπλίσει συνευρέσεις σε παραλίες και ταράτσες, αυθόρμητους εορτασμούς σε γραφεία, bachelor parties σε διαμερίσματα και ιστιοπλοϊκά.

 

Εμπνεόμαστε τοπικά και δραστηριοποιούμαστε παγκόσμια.

Ζούμε και εμπνεόμαστε στην Αθήνα, από τους κατοίκους και τις εταιρίες γύρω μας, τους επαγγελματίες mixologists και όλους όσοι αγαπούν να δοκιμάζουν πάντα κάτι καινούργιο. Σχεδιάζουμε, συσκευάζουμε και διαθέτουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας από την έδρα μας στο Χαλάνδρι, αναπτύσσοντας συνέργειες με τοπικές επιχειρήσεις. Είμαστε μια εταιρία 100% ελληνική, που έχει καταφέρει με αρκετή εξωστρέφεια να πραγματοποιήσει τα πρώτα της βήματα στη διεθνή αγορά.

 

Είμαστε τα ιδρυτικά μέλη και οι συνεργάτες.

Είμαστε η Αθηνά, ο Απόστολος, η Νάντια, η Ελεάνα, ο Ορέστης, ο Διονύσης, σε τυχαία σειρά και με αγάπη για το αντικείμενό μας.