Παράγγειλε τηλεφωνικά στο 210 6818 524

PRIVATE EVENTS

Bar catering γάμοι βαφτίσεις παρτυ

Γάμοι

Για την ιδιαίτερη αυτή μέρα η DrinkWorks θα φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή του θέματος της γαμήλιας δεξίωσης ώστε να μείνει αξέχαστη στους προσκεκλημένους του ζευγαριού (προσκλήσεις, branded cocktail menu, ποτήρια, αξεσουάρ όπως σημαιάκια και αναδευτήρες και give away δώρα εφόσον το ζευγάρι το επιθυμεί.)

Βαπτίσεις

Σπιτικές λεμονάδες, φρουτοχυμοί, δροσερά αναψυκτικά και smoothies για τα παιδιά και μοντέρνα και πρωτότυπα virgin ή όχι  cocktails για τους ενήλικες σερβιρισμένα με ιδιαίτερο τρόπο.

Γενέθλια – Γιορτές – Ιδιωτικά Πάρτι

Αποφασίσατε να γιορτάσετε στο σπίτι? Η DrinkWorks έχει για σας αρκετές επιλογές, εσείς θα επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

Welcome drinks

Υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας προσφέροντάς τους welcome drinks, επιλέγοντας από μια μεγάλη λίστα επιλογών ή πείτε μας τι σας αρέσει για να δημιουργήσουμε το δικό σας μοναδικό cocktail.

Open bar

Αναλαμβάνουμε την κάβα και τα cocktail της εκδήλωσης, σύμφωνα με τις ανάγκες για συγκεκριμένη ή απεριόριστη κατανάλωση σε όλη τη διάρκεια του event. Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά, τα αξεσουάρ, τα γυάλινα ή ποτήρια μιας χρήσης, φορητό μπαρ όπου δεν υπάρχει υποδομή και επαγγελματίες bartenders και βοηθοί.

Cocktail in a jar

Έτοιμα jars έρχονται στο χώρο της εκδήλωσης την ώρα που θα ορίσει ο οικοδεσπότης, εσείς το μόνο που πρέπει να προσθέσετε είναι ο πάγος.

Mobile Bars

Αναλαμβάνουμε την κάβα και τα cocktail του πάρτι για απεριόριστη ή συγκεκριμένη κατανάλωση, παρέχουμε επαγγελματία bartender (1 bartender + 1 βοηθός ανά 50 άτομα) και φορητό bar είτε ο χώρος είναι ανοιχτός είτε στεγασμένος.